Nyheter
Reis og Ryk
Prosjekt
Referanser
Sitater
Deltakere
Kalender
Apriori AS


English
Brukernavn:
Passord:
Glemt passord?

Brith Trude Rist, logoped og eier av Senter for stemme (Tyskland) ”Jeg synes nesten jeg lærte like mye som under hele utdanningen. Jeg er kjempeglad for at jeg benyttet meg av denne muligheten. For oss som jobber alene er det veldig inspirerende å treffe kolleger, og nå har jeg i tillegg sett hvordan de gjør det i et annet land.. Det var ikke bare inspirasjon, jeg fikk se nye måter å gjøre ting på ” (Narvik i Dag, sept 2007)

Anette Saxi, dekoratør Saxi as (Sverige) ” Under oppholdet fikk jeg god kjennskap til hvordan The One ble drevet og er bygd opp og hvordan dekoratørene jobber i forhold til sesonger og trender. Jeg fikk også med meg tegninger på butikkmateriell som er aktuelt for vår butikk, samt kjennskap til nye leverandører”

Randi Borgen Mikalsen, blomsterdekoratør og daglig leder Erna Borgen Blomsterforretning (Ungarn) ”Det var kjempeinspirerende, og den inspirasjonen har man med tilbake når man skal ta fatt på jobben igjen her hjemme”

Kari-Anne Seipajervi, gartner og daglig leder i Hagehjelpa (Østerrike)” Før turen var det bare en stor masse med ting som jeg ville endre. Turen har gitt meg et avbrekk fra hverdagen, og nye impulser. Deltagerrapporten har tvunget meg til å sette det hele i system, både gamle tanker og nye ideer.. Som et resultat har også banken har gitt meg bedre lånevilkår”

Stian Klausen, fotograf i Vizuelli as (Sverige) ”Jeg har rett og slett lært en masse nytt som ikke bare jeg, men flere av dem jeg jobber med kommer til å ha nytte av”

Sortland Arbeidssenter as (Danmark) ”Vi hadde aldri på egenhånd klart å tilegne oss så mye ny og viktig kunnskap som det vi har fått gjennom vårt opphold i Danmark. All ære og takk til Leonardo da Vinci prosjektet som ga oss denne muligheten”

Nina Dons- Hansen, daglig leder i Sprell Arrangement (Belgia) "Lærerikt å få kunnskap om så mange bedrifter i byen vår. Erfaringsseminaret var veldig nyttig, her var det mye å hente for videre samarbeid. Skal man arrangere nye ting har vi nå mange flere å spille på lag med"

Anita Tennbakk, designer i HippHurra reklamebyrå (Portugal)
”Personlig var det lærerikt å være alene i et fremmed miljø hvor jeg var nødt til å gjøre meg forstått på et annet språk, og hvor jeg måtte ta mye initiativ for å bli kjent med folk"

Brit Brattbakk og Siv Reidun Sandnes, Hamarøy Galleri (Latvia) Oppholdet i Latvia var for oss svært lærerrikt, og vi mener utvekslingen har hatt nytteverdi i forhold til videre utvikling i egen bedrift. Vi har fortsatt god kontakt med våre Latviske venner og bedrifter og vet at det vil føre til videre samarbeid. I tillegg har vi fått nye venner innenfor samme bransje i et annen land, noe som for oss er en stor merverdi.