Nyheter
Reis og Ryk
Prosjekt
Deltakere
Kalender
Apriori AS


English
Brukernavn:
Passord:
Glemt passord?


Vakre Barcelona
Foto: Benedikte Andreassen


22.10.2007
PÅ OPPDRAG I EUROVACANSAS HURTIGRUTEN SPAIN
Forfatter: Siri Henriksen

Benedikte Andreassen fra Vesterålen Reiseliv er i Barcelona der hun hospiterer i bedriften Eurovacansas Hurtigruten Spain. Les rykende ferskt reisebrev fra metropolen.

Hei!

Det er vel på tide å sende en liten hilsen fra Barcelona! =)
Dette er en utrolig stor by med full fart hele tiden, og de har så å si alt her!

Jeg har gått meg bort ett par ganger, så jeg er glad for at det er billig å ta taxi her ;-D Men jeg kan nå i alle fall veien til og fra jobb nå, som tar cirka en halv time hver vei.

Arbeidstidene på kontoret er 9:00 – 13:30, så er det fri i tre timer før vi igjen jobber fra 16:30 til 19:30. Det er en opplevelse det også, men er glad jeg ikke har sånne arbeidstider til vanlig! De sier selv at arbeidstiden er vanskelig å kombinere med å ha barn.

Jeg har det bare bra, og begynner nå å bli bedre kjent med de ansatte her på kontoret i Eurovacansas Hurtigruten Spain. Arbeidsmiljøet her minner meg om det hjemme, men det er selvfølgelig noen forskjeller.

De er veldig greie alle sammen! I går fikk jeg være med Rogelio, den eldste personen her på kontoret, på en workshop for nordiske land. Der møtte jeg mange viktige og interessante folk som arbeider innenfor reiseliv og selger turer til Norge. Da det også var folk der fra bedrifter og destinasjoner i Norge, møtte jeg også på Erwin (tidligere sjef for Hvalsafari Andenes) som nå er reiselivssjef for Destinasjon Haugalandet, og Vegard fra Vesterålen Hotel og Kongressenter.

Det er sommer temperaturer her, rundt 25 grader om dagen, men de siste par dagene har det vært litt mindre varmt. Fryser om morgenen når jeg våkner opp under lakenet mitt, men det blir fort varmt utover dagen.

Spansken min begynner nå også å forbedre seg, da jeg nå snakker spansk hver dag, men jeg har ingen forhåpninger om å lære meg catalansk! På kontoret snakker de både catalansk og castellano/spansk. Alle kan også engelsk, men vi snakker spansk til hverandre.

Jeg tror det er gode samarbeidsmuligheter her, og det virker veldig lovende!

Jeg har spurt en god del og fått vite mye, men gleder meg til å få vite og lære enda mer i neste uke.

Ønsker alle en riktig god helg!

Med vennlig hilsen
Benedikte

TILBAKE TIL NYHETER