Nyheter
Reis og Ryk
Prosjekt
Deltakere
Kalender
Apriori AS


English
Brukernavn:
Passord:
Glemt passord?


Vakker åpning av Bodø Domkirkes ungdomskor
Foto: Stian Klausen - Visuelli


26.09.2007
REIS & RYK-KONFERANSEN 2007
Forfatter: Siri Henriksen

Konsert i Bodø Domkirke var første post på programmet under Reis & Ryk-konferansen. Deltagere fra 16 ulike nasjoner fikk med dette en uforglemmelig start på oppholdet.

Dirigent Magne Hansen ledet oss gjennom vakker sang og koreografi i domkirken, og de unge solistene imponerte stort med trygge og varme framførelser. Starten kunne ikke vært bedre.

Etter konserten fikk vi et foredrag med Magne hvor han fortalte om sin livs- og ledelsesfilosofi, og om utviklingen av koret. Les mer på www.ungdomskoret.no

Med hurtigruten gikk turen videre til Henningvær hvor vi fikk dager med en rekke spennende foredrag, nettverksaktiviteter og sosiale arrangement. Det ble møter mellom mennesker og starten på mange nye samarbeid.

XXLofoten hadde ansvar for den praktiske delen med logistikk, aktiviteter og opplevelser underveis og sørget for fantastiske rammer.
Takk til May-Britt og resten av teamet!

Også en takk til Finnholmen Brygge, Henningsvær Bryggehotel og Henningsvær rorbuer for trygg innlosjering og matopplevelser. Groms plass for at de sikret lørdagskvelden!

Og ikke minst takk for innsatsen til alle deltagerne!

TILBAKE TIL NYHETER