Nyheter
Reis og Ryk
Prosjekt
Deltakere
Kalender
Apriori AS


English
Brukernavn:
Passord:
Glemt passord?


Foto: Privat foto


22.02.2008
LATTER OG HUMOR I DANMARK
Forfatter: Siri Henriksen

Anne Pedersen dro til Anne Bie i Danmark for å lære mer om latterens verden. Danskene har tradisjon for å ta i bruk latter på en rekke områder og de er langt framme på bruk av latter i næringssammenheng.

Forskning viser at latter, humor og positiv tenkning har en god innflytelse på menneskers fysiske og psykiske helse. Nettopp dette er det happymanager Else Bie har som utgangspunkt i for sin forretningsdrift i Danmark. Else Bie driver firmaet BIE HAPPY og tilbyr en rekke ulike latterprodukter for det private og offentlige marked. Med latter som verktøy har hun som mål å øke livskvalitet og trivsel hos mennesker. Hun mener at ansatte som trives og har det godt med seg selv, også vil yte mer i arbeidssammenheng.

Anne Pedersen er selv latterinstruktør, og har nylig etablert firmaet VIA LATTER hvor hun tilbyr bla lattercoaching og -kursing. Valget om å dra til Danmark var derfor enkelt.

Under oppholdet i Danmark deltok Anne på flere seminar og workshops, hun fikk være med "i felten" og hun fikk knytte kontakt med flere aktører på fagfeltet. Hun fikk også være med på et møte i Danmarks største latterklubb.

Vil du vite mer?
Da kan du gå inn på Annes nettside www.via-latter.no

TILBAKE TIL NYHETER