Nyheter
Reis og Ryk
Prosjekt
Deltakere
Kalender
Apriori AS


English
Brukernavn:
Passord:
Glemt passord?


Holtskog og Hardt på Die Völkinger Hütte, Tyskland


16.05.2008
FRA GVARV I NORGE TIL DIEBLING I FRANKRIKE
Forfatter: lls

Halvor Holtskog har vært i Frankrike på to ukers opphold hos prof. Michael Hardt som er en av Europas fremste navn på design og designrådgiving.

Målet med oppholdet var å spisse kompetansen på større designprosesser og rådgivende design som nye forretningsområder, og derfor valgte han å hospitere hos professor Michael Hardt som er en av Europas fremste navn på design og designrådgiving.

Halvor bodde bare 15 km fra grensen til Tyskland. Med kort vei også til Luxembourg så var mulighetene for å hente inspirasjon i fra flere land til stede. Det var store forskjeller, men også mange likhetstrekk.
De besøkte byer både i Tyskland, Frankrike og Luxembourg og sammenlignet kultur, arkitektur, infrastruktur, mat osv. Han opplevde mye høflighet og vennlighet, og Halvor fikk et svært positivt inntrykk av både fransk og tysk kultur.
Halvor sier at det har vært givende og interessant og at det gir muligheter for enda flere kontakter og ny læring.
Hardt og hans familie gjorde oppholdet til en god opplevelse, de ønsket å dele sin kultur og sine kunnskaper.
Oppholdet har gitt utrolig mye, og vil gi klare resultater i form av bedre inntjening og større oppgaver.
Videre har Holtskog Nyhuus Design fått utvidet sitt internasjonale nettverk innen design. Utbyttet har vært stort, både faglig og personlig.
Etter 25 år i bransjen synes Halvor at det var spennende å sette av så mye tid til læring. Ellers krever daglige oppgaver all oppmerksomhet, så det å kunne sette av to uker til å få faglig påfyll var veldig godt!
Hardt har etter dette vært på besøk i Gvarv flere ganger.

Holtskog planlegger nå en studietur sammen med andre kollegaer i oktober. Turen går til Berlin, Dessau og Dresden, og da skal Michael Hardt være reiseleder.

TILBAKE TIL NYHETER