Nyheter
Reis og Ryk
Prosjekt
Deltakere
Kalender
Apriori AS


English
Brukernavn:
Passord:
Glemt passord?8.09.2008
HENTER HJEM KUNNSKAP OM BARDRIFT
Forfatter: Siri Henriksen

Silje og Hilde fra RiBaGo i Kirkenes er for tiden på hospitering i Blue Moon Bar i Stockholm for å lære mer om bardrift. Baren regnes som hovedstadens raskeste og kan vise til celeber gjesteliste. De neste ukene er det drinkmixing, nye barkonsepter og nye kontakter som står i fokus. Vi ønsker lykke til med resten av oppholdet!

Vi har fått reisebrev fra jentene...

Her kommer en liten hilsen fra Silje og Heidi i fantastiske Stockholm.

Ankom Stockholm fredag 29.august og ble vi hentet på flyplassen av sjefen David.
Han hadde fikset hotell til oss rett ved siden av der vi skulle jobbe. Vi sjekket inn på hotellet før vi fikk en omvisning på Blue Moon Bar.
BlueMoon Bar ligger på Stureplan, veldig sentralt i Stockholm. Den har 2 lange bardisker samt en Schlagerbar, noe som er veldig populært hær. Stor scene, kult dansegulv, lite casino og plass til ca 600 mennesker.
Det første David fortalte var at baren vi skulle jobbe i var nok den raskeste baren i Stockholm. Den var laget for å å servere gjestene rask. Og det var jo akkurat en slik bar vi var på jakt etter. Så dette virket lovende.
Fredagskvelden var det premierefest med champagne, rød løper og mye VIP gjester. Fantastic four som skulle opptre og en del svenske kjendiser var på plass….samt 2 spente norske jenter bak bardisken. David var veldig tillitsfull til oss, så etter en rask opplæring var det bare å kaste seg ut i det og mixe drinker til vel 500 gjester Gikk utrolig bra og de andre bartenderne vi jobbet med var veldig hyggelige. Ble tatt veldig godt imot og vare på både av sjefen,vaktene og resten av bar-crewet.
Lørdagen var det en DJ som spilte og denne gangen fikk vi jobbe bak samme bar.
Søndagen inviterte David og hans samboer oss med på restaurang etterfylt av en bar-runde. Var på både coctailbarer, puber og discotek. Fikk sett utrolig mye, fikk mange gode ideer og igjen knyttet mange kontakter

Meningen med denne partnerbediften vi ville jobbe hos var jo at de hadde en moderne bar som var laget for å servere gjestene raskt. Vi kunne ikke ha hatt det bedre. Har virkelig valgt rett bedrift og møtt de rette menneskene.
Har fått masse gode ideer allerede, lært masse og reisen er ennå ikke over…

So long!

Silje og Heidi

www. bluemoonbar.se

TILBAKE TIL NYHETER