Nyheter
Reis og Ryk
Prosjekt
Deltakere
Kalender
Apriori AS


English
Brukernavn:
Passord:
Glemt passord?
25.09.2008
THERESE På REISE TIL THAILAND

Therese Fjelltveit fra Vassfaret Kursgård reiste til Thailand for å lære mer om matlaging, og da spesielt vegetarkost. Her kan du lese hennes egen skildring av sitt opphold der.

Et lite reisebrev fra Thailand:)
Nå har jeg vært her i ni dager og jeg har det kjempefint. Restauranten og kjøkkenet her hvor jeg tilbringer tid med å lære Thai mat ligger rett ved stranden,og har utsikt til noen fantastiske solnedganger,som øya er kjent for.
"Pap",kokken og læremester,er Thai og veldig lidenskapelig opptatt av Thai maten og hvordan den skal smake. Jeg har flere ganger fått beskjed om at jeg krydrer som en "foreigner",men det tar virkelig tid å bli vant til den "ekte" thai maten!:) Jeg føler virkelig meg som en del av en familie her da stedet har en veldig uhøytidelig og familiær atmosfære,og er jo heller ikke så stort. Så jeg slapper godt av med turer på stranden,en bok i hengekøyen,en sykkeltur inn til landsbyen,som tar ca 15 min..og kokeklassene med "Pap". Hver tirsdag har restauranten innføringskurs i Thaimat,og denne tirsdagen var vi 6 mennesker,3 amerikanere og tre nordmenn inkl.meg,og det var kjempekoselig med en gjeng matentusiaster samlet der.

Været har vært veldig varierende,en del overskyet og regn,og en del sol innimellom,men varmt er det uansett.

Så om tre dager begynner jeg å vende nesa hjem igjen,drar da til Bangkok før flyet går videre til Norge på mandag. Da vil jeg ha de beste hjemmelagede curryene godt bevart i minnet og trygt nedskrevet:)

Hilsen Therese

http://www.vassfaretkursgaard.no

TILBAKE TIL NYHETER