Nyheter
Reis og Ryk
Prosjekt
Deltakere
Kalender
Apriori AS


English
Brukernavn:
Passord:
Glemt passord?


Ross, Rannveig og Kirsten studerer moodboards
Foto: Privat foto


14.01.2009
På DESIGNOPPDRAG I SKOTTLAND
Forfatter: S.H

Rannveig Mietinen er utdannet grafisk designer og driver sitt eget designbyrå i Vadsø. Lørdag pakket hun kofferten og dro til Skottland for å hospitere i Graven Images som er et stort designbyrå i byen Glasgow. Da hun ankom bedriften på mandag ventet nye kolleger og et spennende designoppdrag..

Rannveig er i gang med sitt opphold i Skottland og har sendt oss reisebrev med opplevelser fra de to første dagene. Her kommer et lite sammendrag fra oss:
Graven Images ble etablert for 24 år siden av paret Janice (grafisk designer) og Ross (arkitekt). Designbyrået er blant de fremste i Skottland og har en rekke stor kunder og prosjekter i sin portefølje.
På sin første dag i bedriften blir Rannveig tatt godt i mot. Hun blir presentert for de andre ansatte og vist rundt i Glasgow by. På rundturen i byen blir hun introdusert for ulike prosjekter som bedriften tidligere har designet, blant annet en kafé hvor inntar dagens lunsj.
Etter rundtur i Glasgow er det tilbake på jobb hvor hun får tildelt sin egen arbeidsstasjon blant ca 20 andre designere. Hun får briefing på et par prosjekter og tildelt et eget spennende prosjekt som hun skal få ansvar for mens hun er på oppholdet. Oppdraget er design av en skotsk tradisjonell bar og arrangement- sal i Edinburgh, lokalisert i en 2 etasjers gammel kirke som sist har fungert som kasino.
På dag to er det videre brifing på bar–prosjektet. Rannveig får jobbe sammen med Lynn og Kirsten, som er to interiør- designere som har vært involvert i prosjektet. Deretter er det kundemøte sammen med Ross. Arbeidsdagene er lange, innholdsrike og hun får ta del i prosjektene sammen med dyktige ”kolleger”.
So far, so good! Vi ser fram til å høre mer fra prosjektet i kirken.
www.graven.co.uk
www.porsdesign.no

TILBAKE TIL NYHETER