Nyheter
Reis og Ryk
Prosjekt
Deltakere
Kalender
Apriori AS


English
Brukernavn:
Passord:
Glemt passord?
20.01.2009
SPENNENDE OPPHOLD I LØVENES RIKE
Forfatter: Marita Veum

Marita Veum har gjennomført et vellykket opphold i Durban, Sør-Afrika. Besøket har resultert i et globalt nettverk og et uforglemmelig møte med ”the big 5”.

ET SPENNENDE OPPHOLD I LØVENES RIKE

Marita jobber som daglig leder for Norsjø Ferieland, en stor campingplass med beliggenhet sentralt i Telemark. Et av de nye satsingsområdene for Norsjø Ferieland er bedriftsmarkedet, hvorav en ønsker å kunne selge anlegget i lavsesong med tanke på små og store selskaper / events. Gjennom bekjentskaper fikk Marita anledning til å besøke Uju Special Events lokalisert i Durban. Uju Special Events hadde påtatt seg det største arrangementet noensinne og Marita ble invitert til å bistå dette arbeidet. Arbeidet bestod i planlegging, organisering og bistå klienten i gjennomføring av arrangementet. Med kollegaer fra bl.a. Sør-Afrika, Australia, Frankrike, England og USA, har dette vært et særdeles interessant opphold som har gitt mange inntrykk.

Med 3 uker til rådighet fikk også Marita anledning til oppleve litt av Sør-Afrikas sjarm. Deriblant ble det tid for et besøk til Cape Town og sammen med eier av Uju Special Events, Marita Serfontein, fikk hun også anledning for 2 dagers walking safari på Phinda Game Reserve, KwaZulu-Natal.

”Oppholdet i Sør-Afrika har gitt meg maksimalt utbytte i form av det faglige og sosiale. Dette har vært en opplevelse jeg sent kommer til å glemme. Måten jeg ble mottatt på er ubeskrivelig og ved å bo privat har jeg fått en enda større forståelse og innsikt i hverdagen og de problemstillinger og utfordringer befolkningen står ovenfor.

Det er mye opp til den enkelte som reiser ut til å gjøre det beste ut av muligheten med Reis & Ryk. Jeg skulle gjerne fått anledning til å besøke enda flere bedrifter som er av interesse. Det er utrolig hvor mye man får igjen for
en slik investering av tid og penger. Det gode ved å ha deltatt er at man i større grad kan motiveres for å gjennomføre tilsvarende besøk på egenhånd”.


Marita


TILBAKE TIL NYHETER