Nyheter
Reis og Ryk
Prosjekt
Deltakere
Kalender
Apriori AS


English
Brukernavn:
Passord:
Glemt passord?


Staben hos Murder Mystery Events i London.


15.04.2009
HISTORISK GJESTEOPPTREDEN PÅ TEATERSCENEN I LONDON!

Gotmar Rustad er i London for å delta på den store teatermessen RSVP Events og for å jobbe sammen med kolleger i Murder Mystery Events. Vi kan også fortelle at han har fått spille gjesteopptreden ved teateret som eneste nordmann noensinne!

Hallo alle sammen, her kommer en liten situasjonsrapport fra en nordmann i utlendighet.

Det blir ikke noen lang avhandlig, dessverre, både fordi jeg har ting å gjøre, (he who is tired of London is tired of life) og fordi at selv om den er Europas største by har London verdens dårligste og minste hoteller, i alle fall hvis du ikke vil betale så det svir for å bo på luksushotellene. (Unntaket er muligens Tokyo, der folk etter sigende blir forlagt i kaninbur...)
Rommet jeg bor på er så trangt at det er ikke plass til å savne kona engang!
Kort fortalt er det 3,5 meter langt og 1,8 m. bredt, og innholder en seng, et skap, et lite kjøleskap med en enda mindre TV på toppen (Hvilken luksus!) en håndvask og et dusjkabinett! Ja, dusjen er faktisk inne på rommet. Toalettet derimot, er i gangen, -og TV'n virker bare nesten...
Ergo er det ikke plass til noe bord eller stol, så jeg sitter på senga med ryggen mot veggen og bena på kjøleskapet.

Men om boforholdene er trange er det ikke noe å si på gjestfriheten.
Jeg har blitt tatt imot med åpne armer av Murder Mystery Events. De første to dagene gikk i sin helhet med til UK's største messe for events og underholdning, RSVP events. Enormt (i ordets egentlige forstand også) spennende, og ikke minst proppfullt av det beste av hva London har å by på av entertainere, tryllekunstnere, jonglører, eventplanleggere, novelties, musikere, dansere, sirkusartister og barkeepere, bare for å nevne noe. Og vertskapsfirmaet mitt hadde selvsagt egen stand. Hau, det var moro - og lærerikt, gjett om jeg koste meg!

Torsdag deltok jeg på mitt første mord...
Det foregikk på The Sherlock Holmes Hotel i Baker street (intet mindre) og med 60 gjester til stede.
Kvelden ble morsom, full av overraskelser og med mye nyttig lærdom sammen med denne gjengen:

I går hadde jeg fri, og benyttet tiden til blant annet å handle ny mustasjer (slikt er jo forbruksvare for meg) hos Charles Fox i Covent Garden (ja da, jeg så på gateartistene der også, og drakk en pint of bitter på the Punch and Jud og tok en tur innom London Transport Museum og ruslet rundt på markedet, akkurat slik man skal i Covent Garden) Jeg ruslet over begge de nye gangbruene over Father Thames,
og rakk i tillegg en tur på British Museum - som alltid innfrir!

I kveld (lørdag) skal vi ta livet av Professor Bugel - igjen...

Men nå er bena mine i ferd med å dovne bort, og storbyen venter.

Gleder meg til å se dere igjen!

Gotmar

www.murder-mystery-events.com

TILBAKE TIL NYHETER