Nyheter
Reis og Ryk
Prosjekt
Deltakere
Kalender
Apriori AS


English
Brukernavn:
Passord:
Glemt passord?
28.03.2012
INGRID MARKEDSFØRER NORGE I BOURGOIN-JALLIEU, FRANKRIKE
Forfatter: Ninette Sjåfjell

Ingrid Krogstad fra opplevelsesbedriften Krogstadtunet i Troms, har lagt sitt Reis & Ryk-opphold til den lille byen Bourgoin-Jallieu i Frankrike. Her markedsfører hun Norge fra en et lite hjørne på byens turistkontor.

Ingrid melder følgende i et ferskt reisebrev fra Frankrike:

« - Jeg har satt opp et norsk hjørne på byen turistkontor – med norsk flagg, kart og mange, fine brosjyrer (til og med to brosjyrer på fransk). På meg har jeg et lite skilt der det står navnet mitt og at jeg er hospitant. Jeg prøver å svare på henvendelser, og det går bedre og bedre. Men det franske språket er fortsatt en utfordring!!»

" - I dag har jeg, med god hjelp fra mine hyggelige kollegaer, utarbeidet et spørreskjema som handler om ferie i Norge. Fram til nå har snart ti personer besvart spørsmålene mine."

Ingrid har også lært en del om franskmenn – om høflighet, ord og fraser når man kommer og går, og om viktigheten av å være korrekt.

Hun sier også at det faglige utbyttet av oppholdet kanskje hadde vært større dersom hun hadde valgt å hospitere på et reisebyrå i stedet for et turistkontor. Men som hun så optimistisk uttrykker det "Nå er jeg her – og jeg vil ha så mye som mulig ut av oppholdet!!"

Vi ønsker henne lykke til videre!

TILBAKE TIL NYHETER