Nyheter
Reis og Ryk
Prosjekt
Deltakere
Kalender
Apriori AS


English
Brukernavn:
Passord:
Glemt passord?
10.06.2013
TRENING I SPANIA

Åse Johanne Sørli og Torgunn Hansen er to psykologer som jobber med samspillet mellom fysisk og psykisk helse. For tiden er de på Reis & Ryk-opphold i Malaga, Spania, der målet er å lære mer om Corebar som treningsform.

Reisebrev fra Malaga:)

Da har vi vært i Torremolinos/Malaga, i en uke. Her hospiterer vi hos Train Hard & Have Fun SL, som har konseptet Corebar Spain.

Denne første uken har vi vært på flere treningssenter og fått omvisning! Dette har vært veldig lærerikt både fordi at det gir lærdom om hvordan tilrettelegge og selge fysisk aktivitet. Det har også gitt kunnskap om kulturelle forskjeller noe som har ført til refleksjon og gitt oss ett annet perspektiv på treningskulturen i Norge. Vi har vært med på flere gruppetreningstimer, og i helgen deltok vi på "Olympic Days", som er ett arrangement med ulike treningsopplegg utendørs, utrolig morsomt å se hvordan de skaper slike flotte treningsopplevelser utendørs!

John Vigdal som er styreformann i selskapet Train Hard & Have Fun SL, jobber med Corebar og med å tilrettelegge trening på treningskjeden Go Fit. Han har satt oss inn i hvordan han strukturerer treningstilbud med ulike nivå/intensitet, og hvordan han kvalitetssikrer gruppetreningstimene på Go Fit. Lærerikt og inspirerende! På Go Fit, som er en treningskjede i vekst, har de blant annet klasser med Corebar. Vi har også lært mye om Corebar, hvordan de tenker om å selge trening og vi har begynt på instruktørkurset som vi skal fullføre denne uken!

Denne uken skal vi lisensiere oss som Corebar-instruktører, dra på yogasenter og jobbe med hvordan vi kan ta i bruk det vi har lært så langt!

Vi håper alt står bra til i Nord:-)

Solhilsen fra Torgunn og Åse

TILBAKE TIL NYHETER