Nyheter
Reis og Ryk
Prosjekt
Deltakere
Kalender
Apriori AS


English
Brukernavn:
Passord:
Glemt passord?
29.05.2013
PRODUKSJON OG SALG AV SPORTUTSTYR I RUSSLAND
Forfatter: Henrich Henrichsen

Henrich Henrichsen i Redfox Norge har lagt sitt Reis & Ryk-opphold til søsterbedriften i Russland. Red Fox er leverandør av sportsutstyr for alt fra små helgeturer til ekstreme ekspedisjoner.

Man kan planlegge til man blir blå i ansiktet, men som dere vet er det alltid en "if" faktor som slår til.

Jeg skulle til USA, men tilfeldighetene ville det annerledes. Så nå har jeg tilbrakt over en uke i Russland hos min samarbeidspartner her, Red Fox Outdoor Equipment.

Med 20-25 grader i luften og sol er en 20 minutters gåtur til RedFox hver dag fra hotellet akkurat hva som trengs for å klare en lang dag på fabrikken.
Her er det et summende yrende liv, med masse kreativitet og innovativ tenkning, samt en stor kompleks produksjon av alt fra telt, ryggsekker og soveposer til dunjakker, så nøkkelordet her er fleksibilitet, noe som er viktig kunnskap i henhold til mine planer om produksjon.

Når det ar snakk om produksjon, er man bundet til helt andre faktorer enn ved salg. Stramme tidslinjer, designarbeid, kostnadsberegninger og komplekse kalkulasjoner som til slutt forhåpentligvis skal føre til et salgbart produkt. Uten å ta fra kvinnene noe som helst ære, det er en trang fødsel før produktet er ute i butikken.

Men ekspertisen som Red Fox i Russland sitter på, med mer enn 30 års erfaring fra produksjon til salg, er gull verdt for meg, og at de vil dele den med meg gir meg mer tro på mine produkter. Jeg er mange steg nærmere å fullføre mine planer, men det er fortsatt en lang vei å gå.

Det går ca. 6 måneder fra en ide er unnfanget, til produktet er ferdig testet utprøvd og godkjent av W.L. Gore eller andre stoffleverandører. For når man lager en jakke i f.eks. Goretex og kaller den vanntett, så garanterer ikke bare Red Fox at den er tett, men også stoffleverandøren garanterer dette, noe som gjør utviklingen av produktet mer omfattende. Dette fordi W.L.Gore må teste og godkjenne hvert enkelt produkt det står Goretex på.

Som en liten digresjon, kan det nevnes at for de som ikke har vært i St. Petersburg og liker kultur, arkitektur, historie, god mat, design og et yrende liv, bør ta en tur hit. Prisene på hotell i høysesongen kan være noe høye (norske priser), men det tar man igjen på opplevelser som ikke koster stort.

TILBAKE TIL NYHETER