Nyheter
Reis og Ryk
Prosjekt
Deltakere
Kalender
Apriori AS


English
Brukernavn:
Passord:
Glemt passord?


Bjørn Arne på jobb sammen med innehaver Jeremy


20.02.2014
ØL I KONGENS BY - KØBENHAVN

Bjørn-Arne Olsen, som driver en liten pub i Nord-Troms, minibar1, har som mål med Reis & Ryk å hente hjem ideer til en pubkonsept med øl, mat og underholdning. På Den Tatoverede Enke i København har han funnet et konsept som virker!

Reisebrev fra København

Nå har jeg vært i kongens by, København i en uke, og jeg nyter hver en dag.

Jeg ankom min vertsplass Den Tatoverede Enke mandag 10. februar, der jeg møtte Jeremy Pope som eier og driver plassen sammen med sin fru Cecilia.
Jeremy er fra New Zealand og snakker heldigvis engelsk, som er lettere å forstå enn dansk. Vi snakket om hva jeg ønsket å få ut av mitt opphold, og vi lagde en arbeidsplan for meg.

Jeg jobber hver dag fra kl. 15:30-20:00, og så har vi en time med prat i blant.

Første dag på jobb var travel, og det var ikke lett å forstå danskene, eller finne glass til alle de 100 ølsortene de har, men heldigvis drikker de fleste de 14 ølsortene som de har på fat. Det er mer arbeid å tappe øl her, da ølet skal tappes, så hvile litt før du tapper glasset fullt.

Den Tatoverede Enke har også en herlig barmeny, og favoritten er Fish’n Chips som jeg fikk være med på å lage. Fish’n Chips med en god weissbier eller en Belgisk blonde er fantastisk ;-)

Ellers så får jeg bære litt ølfad og rydde litt, men mest prate med folk ;-)

Ellers har Jeremy og jeg jobbet med en liten barmeny til minibar1, og hvordan jeg kan få flere mennesker å prøve forskjellige typer øl.

Torsdag skal vi på pubrunde i København. Målet er å se på andre puber og prate med eiere. Det blir artig!

Ellers har jeg også funnet et kjempefint treningsstudio jeg går på om morningen, og jeg har leid sykkel på hotellet. Så jeg har fått vært en del på sightseeing også.

I går var det en rolig kveld. En engelsk og nordmann som jobbet for Oracle var innom, så jeg og Jeremy tok de med på en pubrunde i København. Det ble en hyggelig kveld!

TILBAKE TIL NYHETER