Nyheter
Reis og Ryk
Prosjekt
Deltakere
Kalender
Apriori AS


English
Brukernavn:
Passord:
Glemt passord?
8.04.2014
LÆRER OM REISELIV FRA DE BESTE I BRANSJEN

Ewelina Zajusz er for tiden i Polen der hun lærer om hvordan en stor turoperatør arbeider med salg og organisering av ulike typer feriereiser.

Jeg reiste fra Norge til Polen 1. april 2014 for å hospitere hos Extra Urlop, en stor polsk turoperatør. Målet med hospiteringen er å lære om hvordan de pakker og organiserer individuelle reiser og praktiske forhold rundt dette.

2. april var min første dag på turistkontoret. Jeg ble kjent med eieren av selskapet og de som jobber der, alle veldig hyggelig og tålmodige.

I starten ga de meg en liste over betydningen av, for meg, mange ukjente ord i reiselivsbransjen.

Ved å praktisere på turistkontoret fikk jeg innblikk i kundeservice, reisetilbud og hvordan de organiserer arbeidet. Akkurat nå er det mange som kjøper reiser for sommeren, så det har vært veldig travelt.

Jeg hjelper kundene med hvilke kriterier som må oppfylles for at dette skal bli en drømmetur. På denne måten kan vi finne det beste tilbudet, eller lage en helt ny individuell reise.

Jeg har lært om hvilke komponenter som må være tilstede for å lage forskjellige turvarianter basert på et ønsket budsjett, alder på de reisende og individuelle forventninger.

I neste uke skal vi til flyplassen. Her skal jeg få praktiske kunnskaper om hvordan ta imot besøkende, hva de skal gjøre i tilfelle av tap eller ødeleggelse av bagasje og hvordan burde se ut transport og overnatting for gjester.
Jeg tror helt sikkert at også neste uke blir like spennende for meg!

TILBAKE TIL NYHETER