Nyheter
Reis og Ryk
Prosjekt
Deltakere
Kalender
Apriori AS


English
Brukernavn:
Passord:
Glemt passord?
16.05.2014
PÅ SMÅDYRKREMATORIUM I ENGLAND

Lona Renate Berg og Elisabeth Foldøy fra Ditt Smådyrkrematorium er for tiden i England der de hospiterer på et større smådyrkrematorium.

Reisebrev fra Armathwaite 14.05.2014

Da har vi vært i Armathwaite, England i ni dager allerede. Vi er stasjonert i ei husvogn på gårdstunet/krematoriets område. Her er det både ender, gjess, hester og mere til. I tillegg til krematoriet er det også et kattepensjonat, kennel, hydroterapi basseng for hunder og to ferieleiligheter til utleie.
Krematoriet har fem ansatte. Vi har fått en fantastisk mottagelse av både sjefen og de andre ansatte. Vi deltar i de fleste arbeidsprosessene, og sjefen er flink til å ta oss med på/sende oss på forskjellige arbeidsoppgaver.
Det føles godt når vi nå etter hvert har lært oss hvordan de gjør tingene her, og kan arbeide mer selvstendig.

Vi har vært så heldig å få en «vert» som ønsker at oppholdet vårt skal bli så godt og utbytterikt som mulig, så han sender oss i øst og vest på alskens forskjellige kulturopplevelser og attraksjoner Blant annet kan vi nevne Pencil museum, Falkirke Wheel, The Kelpies (verdens største hestestatuer), Sekkepipekonsert og fantastisk show med Sircqe du soleil i Glasgow!

Den norske aftenen er gjennomført med rømmegrøt, fenalår, flatbrød, tørrfisk, kvikk-lunsj, bunader- full pakke med andre ord! Ifølge de høflige engelskmennene var det stor suksess, og de hinter allerede til sjefen om firmatur til Norge 

Vi ser fram til de siste dagene-skulle gjerne hatt en uke til! England har på alle måter innfridd til forventningene og mere til! Nå håper vi bare at dagens vær med sol og varme holder seg – etter den første uka med masse regn.

Best regards,
Lona & Elisabeth

TILBAKE TIL NYHETER