Nyheter
Reis og Ryk
Prosjekt
Deltakere
Kalender
Apriori AS


English
Brukernavn:
Passord:
Glemt passord?
26.03.2015
YOGA OG ETERISKE OLJER I ENGLAND

Tove Sjøthun driver egen virksomhet med yoga og massasje ved bruk av terapeutiske oljer. Gjennom Reis & Ryk satte hun kursen mot England for å lære mer om yoga og bruk av eteriske oljer.

Mitt mål med reisen til England var primært å lære mer om yoga og massasje/oljer samt å se hvordan skolene var bygget opp og hvordan de organiserte sine aktiviteter.

Første del av oppholdet ble tilbragt i Marple, Cheshire (så ikke katta) litt i utkanten av Manchester og the Peak district. Der var jeg hos min tidligere yogalærer Jill Sandra Phillips, som dessuten er veganer. Dere ser tegninga, her skulle jeg leve som en veganer i fem dager, voj, voj! Uansett, ingenting skal være uprøvd så det ble så. For å være ærlig så var det ikke vanskelig i det hele tatt. Startet dagen med juice og masse og mye god mat. Resultatet? Enestående... Føler meg virkelig på topp!

Jeg har vært med på yoga i alt fra den lokale cricketklubben i Marple til ei gammel kirke i New Mills. The village hall i en annen landsby etc. Har vært mange herlige klasser og utfordringer. Var ganske støl dag to etter to heftige yogaklasser. «What doesn't kill you makes you stronger!»

Søndag 22. mars tok jeg toget videre til Clitheroe, Lancashire, og her fant jeg katta! Hektiske og heftige dager med massasje og oljer. Love it!

Turen så langt har gitt meg mange gode ideer, og det er bare å se hva som er realistisk og hva som er gjennomførbart. Planer fins i mengder.

Tove

TILBAKE TIL NYHETER