Nyheter
Reis og Ryk
Prosjekt
Deltakere
Kalender
Apriori AS


English
Brukernavn:
Passord:
Glemt passord?


Foto: Hilde Heggelund


27.04.2015
I AM IN WEB HEAVEN
Forfatter: Hilde Heggelund

Hilde Heggelund jobber som ehandelsansvalig på Klubben AS på Flisa i Hedmark og skriver i dette reisebrevet om sitt opphold hos Sintraconsulting.it i Arezzo i Italia hvor hun lærer om webmarkedsføring.

I AM IN WEBHEAVEN

Forfatter: Hilde Heggelund

Jeg har blitt svært godt mottatt her på Sintraconsulting.it. Sintraconsulting leverer avanserte webløsninger med slagordet «Our goal is your success» De er 25 ansatte i Italia men har også kontor i Polen og England.

Det er ikke til å stikke under en stol at jeg var svært nervøs den første dagen. Hadde dressa meg skikkelig opp og hadde egentlig tenkt å ha høye hæler også men det droppet jeg.

Kneskålene hoppet og svetten rant.

Jeg ble møtt av grunderne i firmaet Michele Barbagli og Gianni Bianchi. De gjennomgikk tallene til Klubben.no og ga meg svært mange gode råd den første dagen. De er svært proffe og ser direkte hvilke utfordringer vi har. Don’t worry be happy får jeg høre hele tiden. De utfordret meg på å være tøffere, spesielt i badedraktmarkedet, selv om vi konkurrerer med store firmaer som H&M og Zalando.

No problem, just be smarter sier de.

Jeg har fått kontorplass med webmarkedsførerne som står til min disposisjon og svarer på spørsmål anytime. De er kjempesøte og ordentlig omsorgsfulle. Jeg forsøker å ikke beslaglegge tiden deres unødvendig.

Vi har derfor laget en plan med møter over denne 14 dagers perioden slik at jeg skal kunne teste og forsøke det de foreslår. Det fungerer veldig godt. Vi har satt om møter om adwords campaign, affiliations, retargeting, newsletter, DEM, social network, analytics, strategie og, SEO.

Jeg må si at jeg liker meg svært godt i et fagmiljø for netthandel. Det er så herlig å være supernerd hele tiden. Vi prater stammespråk med ord som SERP, SEM, SEO, convertion rate, pagerank osv. Helt herlig! Jeg lærer kjempemye og håper at de lærer litt av meg også.

I møtene er det ikke slik at de bare lekser opp for meg hva vi skal gjøre med Klubben.no men vi diskuterer litt fram og tilbake. Det er nok helt klart at det er jeg som får mest igjen for dette men Gianni Bianchi, en av grunderne er svært fornøyd med at jeg har kommet.

Han mener at de ansatte får impulser og motivasjon av at det kommer folk utenfra på besøk.

Chiao
Hilde

TILBAKE TIL NYHETER