Nyheter
Reis og Ryk
Prosjekt
Deltakere
Kalender
Apriori AS


English
Brukernavn:
Passord:
Glemt passord?
23.04.2015
PÅ PSYKOLOGIKLINIKKEN I VALBY, DANMARK

Else Pettersen Elvestad og Johanne Båtnes fra Nordreisa kommune, sektor for Oppvekst og kultur, er i København og har Psykologklinikken i Valby som vertsorganisasjon.

Ut fra vår problemstilling har det vært nødvendig å ha kontakt med flere virksomheter for å få belyst ulike sider. Vi er blitt tatt hjertelig imot og fått mange faglige innspill.
Programmet vårt ble satt sammen slik at vi fikk møte både undervisnings-, behandlings- og rådgivningsvirksomheter. Vi har fått kjennskap til faglig bakgrunn for arbeidet hos de ulike aktørene og har lært nye metoder for arbeid når relasjoner skaper utfordringer. Uka her i København har gitt oss ny inspirasjon i arbeidet, og vi gleder oss til fortsettelsen.

Lørdag var vi på en fantastisk konsert med Familiekoret, et vennskapskor til sangkoret Mollis i egen kommune, og her ble vi tatt imot som venner! Søndag tok vår vert oss med til Kronborg slott i Helsingør, og vi hadde en kjøretur langs Strandvejen i skjønne omgivelser.

Vi hadde forberedt Norsk aften med lavvorøkt reinkjøtt, tørket reinhjerte, ost fra vår lokale produsent Vildenvang, røkt laks fra Kronebutikken og eggerøre. Vi promoterte prosjektet, vår kommune og vår region. Kvelden ble svært vellykket .
Reis og Ryk-prosjektet har vært lærerikt, og vi anbefaler gjerne denne måten å tilegne seg ny kompetanse på det.

TILBAKE TIL NYHETER