Nyheter
Reis og Ryk
Prosjekt
Deltakere
Kalender
Apriori AS


English
Brukernavn:
Passord:
Glemt passord?
25.04.2015
MAT FRA NATUREN

Anna Riebelova jobber i Nordlysmat, en liten bedrift som produserer mat fra naturen, fullspekket av nordlysets og midnattssolas kraft. Gjennom Reis & Ryk hospiterer Anna hos Islandsk Holustra der hun lærer å utvikle nye produkter med utgangspunkt i det hun finner i naturen.

Det er veldig spennende her på Island og jeg lærte meg mye om konseptet til bedriften Islandsk Holustra. De har mange spennende produkter, og de har også mye inntekt av salg til utlandet og restauranter. De prøve å ha alt veldig enkelt og avslappende.

Begge eier av bedriften er pensjonister, så da er det mye enklere for dem med egen lønn. Jeg syns at det for Nordlysmat kunne vært interessant å prøve noen teblandinger og jobbe mer med salt.

I Islandsk Holustra er de veldig bevist på naturen og mennesker. De samarbeide med en lokal organisasjon som skape arbeid til funksjonshemmet mennesker. De pakke te for dem.

I fritiden er jeg mye ute i Reykjavik og de siste dagene har jeg reist med bil sør på Island. Det er et utrolig vakkert land :)

Hilsen Anna

TILBAKE TIL NYHETER